Удобства

Удобства

Не просто комплекс, а екосистема

Можеше да построим комплекс, който по нищо не се различава от всички останали. Но не го направихме. Вместо това избрахме да създадем цяла екосистема. В Gravity Homes & Living ще откриете специална сграда, подобна на технологичен парк, но по-уютна. Вътре в нея: детска градина с площ от 400 квадратни метра – не просто детска зона за игра, а истински образователен рай за вашите малки гении. А за вас? Фитнес и спа с уреди от най-ново поколение – защото го заслужавате. И защото грижата за себе си тук не е лукс, а начин на живот.

Карта

Гравити Хоумс

Карта
Карта
Детайли, които говорят много: обещанието на Gravity
Културен спортен център

Културен спортен център

В наша собствена сграда, създадена по модела на технологичните паркове, ще откриете:


 • Фитнес, йога и боксова зала
  Фитнес, йога и боксова зала

  Тренирайте със стил. Независимо дали обичате суровата енергия на бокса или спокойствието на йогата, нашата фитнес зала предлага многобройни спортни занимания.

 • Спа център
  Спа център

  Отпуснете се както никога досега. Спа центърът е вашият оазис на спокойствието - подобаващ завършек на дългия работен ден.

 • Deli Café + здравословен снек бар
  Deli Café + здравословен снек бар

  Насладете се на здравословната страна на вкусните удоволствия. Нашите Deli Café и снек бар сервират изкушения, с които си спестявате чувството за вина, но не и удоволствието от храната.

 • Споделено работно пространство
  Споделено работно пространство

  Нашият co-working е проектиран с модерни удобства и е подходящ за динамичната работна среда. Това пространство предлага идеалната обстановка за развитие на бизнес идеи и създаване на нови партньорства.

 • Детски кът
  Детски кът

  Една страна на чудесата за малките и неуморните. Нашият детски кът е мястото, където въображението се развихря в безопасна и стимулираща среда.

 • Лаундж салон и рецепция
  Лаундж салон и рецепция

  Разпуснете, поговорете си с някой или просто си починете. Нашият лаундж салон е най-доброто място за срещи, съчетаващо комфорта с нотка от емблематичния стил на Gravity Homes & Living.

 • Стая за кино и PlayStation игри
  Стая за кино и PlayStation игри

  Забавлението – още по-добро. Потопете се в кинематографични приключения или завладейте виртуални светове в най-модерната ни стая за кино и PlayStation игри.

1
Фитнес, йога и боксова зала
НОВА ЕРА В НАЧИНА НА ЖИВОТ

Искаме хората не просто да живеят заедно, а да се чувстват истински свързани помежду си. Създаваме среда, в която всеки е част от нещо по-голямо. Общност, за която не е важно само мястото, но и хората в него.

Зони за барбекю и пикник

Зони за барбекю и пикник
Запалете барбекюто, разпуснете и създайте спомени. Нашите зони за барбекю и пикник са идеалните места за вкусни събирания и мързеливи следобеди.

Парк за домашни любимци

Парк за домашни любимци
Забавления без ограничения. Паркът за домашни любимци е мястото, където вашите рошави приятели могат да лудуват и да играят в пространство, предназначено само за тях.

Огън под звездите

Огън под звездите
Нашата зона „Огън под звездите“ е вашето място за уютни вечери и разговори под звездното небе.

Собствен парк

Собствен парк
Вашето лично райско кътче. Нашият парк не е просто зелено пространство; той е бягство сред природата, започващо от прага ви.
Повече за децата
За най-малките

За най-малките